Om oss

Dyreklinikk.no presenterer landets dyreklinikker. Alle som interesserer seg for kjæledyr og dyrehelse skal kunne finne nyttig informasjon, tips og motivasjon hos oss. I tillegg til fagstoff finner du også oppdatert oversikt over alle landets veterinærpraksiser.

Har du kommentarer, tips eller spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@dyreklinikk.no

Dyreklinikk.no i sosiale medier

Besøk gjerne Facebook-siden vår og lik oss for å få med deg oppdateringer.

 

 

Markedsføring

Dyreklinikk.no gir komplett og oppdatert oversikt over alle dyreklinikker i Norge. Det er derfor gratis å være del av vår klinikkoversikt med navn, telefonnummer og adresse.

Bli mer synlig hos oss

Ønsker du å bli mer synlig, kan du kjøpe utvidet oppføring. Da får du navn, telefonnummer, adresse, epost, lenker til dine egne nettsider og facebook-side, plass til presentasjonstekst, logo, kart og søkekriterier. Se eksempel her. Ta kontakt på epost for tilbud.

Vilkår for utvidet oppføring på Dyreklinikk.no

Du kan også ringe Knut Olav Lunden i Dyreklinikk.no på telefon 97 08 97 18.

 

Timebestilling på nett

Gi kundene dine mulighet til å bestille timer via nett. Timebestilling via Dyreklinikk.no er tilgjengelig for profilerte klinikker som bruker Provet Cloud. Timebestillingene kommer direkte i journal-programmet.

Det er enkelt for kunden å legge inn en bestilling når som helst på døgnet, og dere kan svare når det passer. 

Ta kontakt på epost for å etablere timebestilling på nett. Du kan også ringe Knut Olav Lunden i Dyreklinikk.no på telefon 97 08 97 18.

 

Bidra med innhold

Dyreklinikk.no er stedet dyreeiere går for å få info om dyrehelse og klinikker. Vi tar gjerne imot fagstoff og artikler fra deg eller andre ved din klinikk. Fagstoff gir klinikken god synlighet, og er en mulighet for å vise frem deres kompetanse. Ønsker du å bidra, ta kontakt med redaksjonen.

 

 

 

Firmainformasjon

Nordhealth Norway AS
Org nr 882 456 412

Provet Cloud

Vi gir veterinærpersonell mulighet til å spare tid, slik at de kan fokusere på å yte førsteklasses behandling, glede kjæledyreiere og skape vekst i virksomheten.

Etter hvert som det veterinære landskapet har endret seg, og etter hvert som det kommer til nye verktøy og teknologier for bedre å ta vare på dyr, har Provet Cloud ikke bare holdt tritt – vi er fast bestemt på å være bransjeledende innen effektivitet og bærekraft i praksisstyring.

Les mer på Provet.cloud/no


Hosting: Altidata AS

 

Bilder

Dyreklinikk.no har mange egne bilder til våre saker. Men noen ganger henter vi illustrasjonsfoto blant de mange flotte bildene som dyktige fotografer deler på nettet. Sidene hvor vi har funnet illustrasjoner kan du se lenkene til her:

Del