Reseptbestilling

Her kan du bestille resepter hos Steinkjer Dyreklinikk. For resepter på medisiner vil disse være klar til henting eller oversendes apotek påfølgende virkedag. Husk å vær ute i god tid dersom kjæledyret ditt går på faste medisiner og du trenger ny resept.

For utskriving av medikamenter til katt og hund trenger vi vite dyrets vekt, så ha dette klart ved bestilling.

For utskriving av p-piller til katt kreves en årlig helsekontroll av katten. Dette er for å være sikker på at katten ikke har begynnende jursvulster eller andre indikasjoner på at den ikke tåler videre bruk av p-piller.

Utskriving av resept på antibiotikaholdige legemidler gjøres aldri uten en forutgående konsultasjon som avdekker at det er behov for antibiotikabehandling.

Utskriving av resept for andre sykdommer eller lidelser skjer etter veterinærens vurdering, blant annet hvor ofte en helsekontroll er påkrevd for videre utskriving av medikament. Veterinæren vil opplyse om dette før igangsettelse av behandling, og du vil få beskjed om det er behov for en ny kontroll før det kan utskrives ny resept

Dersom det ønskes flere uttak på samme resept må resepten hentes på klinikken, da apotekene ikke har tilgang til å gi ut mer enn én gang på sendte resepter.

Dyreklinikker og andre veterinærvirksomheter har dessverre ikke elektronisk reseptoverføring til apotek, men Steinkjer Dyreklinikk har avtale med alle apotek på Steinkjer om å kunne sende pr. fax. slik at du som kunde kan dra direkte på apoteket uten å hente resepten hos oss først.

 

 

 

Del