Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

En veletablert og moderne dyreklinikk i Trondheim. Vi er sertifiserte av Den norske veterinærforening.


Grilstadvegen 1
7053 Ranheim


Evidensia Trøndelag Dyreklinikk er en dyreklinikk i Trondheim som ble etablert i 1992 og har vært i kontinuerlig utvikling siden. Klinikken ligger på Ranheim i Trondheim og ble som første klinikk i Sør-Trøndelag sertifisert av Den Norske Veterinærforening i 2001.

Ved Evidensia Trøndelag Dyreklinikk vet vi at kjæledyrene er noe av det kjæreste dere har. Derfor kan vi gjennom våre ansatte tilby en god faglig kompetanse og et bredt behandlingstilbud. Dette gjør at du trygt kan overlate ditt kjære dyr i våre hender og være sikker på at dyret får den beste behandlingen som er tilgjengelig på markedet.

Vi setter trygghet for ditt kjæledyr høyt, og ønsker at alle våre pasienter skal ha en god opplevelse på klinikken. Vi gjør alt vi kan for at ditt kjæledyr skal ha den beste opplevelsen, ved å bruke positive metoder og sette av god tid. Ta kontakt med oss hvis ditt dyr er utrygg på klinikken og vi vil legge til rette for en positiv opplevelse.

Hos oss møter du engasjerte medarbeidere, som alltid strekker seg langt for å gi din bestevenn den tryggheten man trenger.