Treningsutfordring med Box jump fra Knarvik Dyreklinikk.

Trening med hunden: Box jump

Trening er viktig både for hund og dyreeier. Se hvordan du kan gjøre dagens tur til en skikkelig treningsøkt med Box jump.

Knarvik Dyreklinikk har i vår hatt sin egen Kom i form-kampanje. Nå deler de treningsutfordringene sine her på Dyreklinikk.no.

Ukens øvelse er morsom både for hund og eier, og gir god trening for muskulaturen i beina. Øvelsen utfordrer både kondisjon, spenst, koordinasjon og egen kroppsvektstyrke.

Så hvorfor ikke finne et egnet sted på turen hvor du kan gjøre denne øvelsen?

Perfekt treningspartner

Studier har vist at ved å ha en treningspartner økes motivasjonen og sannsynligheten for å vedlikeholde et treningsprogram. Men det å finne en treningspartner som vil motivere deg, uten å irritere deg, er vanskelig. Den beste treningspartner vil alltid være klar for trening, og sier aldri “jeg har vondt i hodet”, ”jeg er trøtt” eller “ jeg vil heller se på tv”.

Så hvorfor spør du ikke din beste venn om å være med på trening? Den som alltid er glad for å se deg, som aldri klager, og som har massevis av energi. God tur!

Denne artikkelen er levert av Knarvik Dyreklinikk.

Del
13.06.2016 15:49

Trening med hunden: Apportering

Hunden kan være en god treningspartner. Bare fantasien setter grenser for hva du kan trene for å komme i form sammen med hunden. Hva med å apportere sammen?

28.06.2016 13:31

Trening med hunden: Burpees

En treningsutfordring inspirert av crossfit: Se hvor mange burpees du klarer mens hunden ser seg om på tur.

21.06.2016 13:58

Trening med hunden: Planken

Tar du ukas utfordring fra Knarvik Dyreklinikk? Ta hunden med for å trene mage- og ryggmusklatur i den klassiske øvelsen Planken.